Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Szymek’in Isyani..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Szymek’in Isyani..

Beyler Szymkowiak a dikkat ettiyseniz adam çok sasirdi.Neler oluyor bi anlayabilsem manasinda.Hakemle konusmaya çalisti..Nafile...Bi ara kameralar da çekti onu çaresiz gibi dururken, egilmisti...Bu isler böyle Szymek.Haklisin ama neye yarar.Burasi Türkiye...Sana oynadigin futbol için tesekkürler...

Szymek'e gese maçindan sonra yazdigim mektup(Lehçesini verdim tabi).. Heralde dünkü maçtan sonra yazdiklarimi daha iyi anlamistir...
    Tekrardan merhaba Szymek,
    fficeffice" />
    Öncelikle; Galatasaray galibiyeti ve attigin mükemmel için tebrikler ve tesekkürler, golün gerçekten etkileyiciydi..

Bu mektupta sana Türk futbolunun genel durumundan ve Mehmet ten bahsetmek istiyorum.. Türk Futbolu hakkinda mutlaka biseyler anlatmislardir ama ben de biseylerden bahsetmek istiyorum?

Öncelikle sunu söylmeliyim ki; Türk Futboluna etki eden; Türkiye futbol Fedrasyonu, hakem kurulu ve kamuouyunu yönlendiren medyanin %95 i Türk futbolunu yönetirken ve haber hazirlarlarken adil ve tarafsiz degiller- hemen hemen hepsi Galatasaray,Besiktas ya da Fenerbahçe taraftari..Trabzonspor onlardan daha az paraya ve daha az medya destegine sahip ama bu adaletsiz ortama ragmen Istanbul kulüpleriyle daima savasiyor.. Istanbul kulüplerinin yöneticilerini büyük çogunlugu illegal isler yapiyorlar ve bu sekilde zengin oluyorlar, kazandiklari karaparalari kulübe aktariyorlar ve bu yüzden Istanbul kulüpleri çok zenginler Trabzonspora göre.. buna karsilik Trabzonspor mükemmel bir futbol potansiyeline ve futbol kültürüne sahip, Trabzon bir futbol sehri.. Ve Trabzonspor onlara karsi sadece emegiyle ve bu potansiyeliyle savasiyor,onlar gibi illegal yollarla kazandigi paralarla yaptigi büyük transferlerle savasmiyor? eger biz sampiyon olursak tüm Türkiyeye sunu ispatlamis olacagiz; ?emek illegal yollara karsi galip gelebilir?? bu Trabzonspor?un misyonu,varolus nedeni..umuyorum ki çok özledigimiz sampiyonluga seninle beraber ulasacagiz ve tüm türkiyeye istedigimiz seyi ispatlayacagiz?

Ve Mehmet? Mehmet bir Trabzonspor taraftariydi..1996 Mayisinda 12 yasindaydi..o sene sampiyonluga çok yakindik, Trabzonda Fenerbahçeyle oynayacagimiz maçta alacagimizi bir beraberlik sampiyon olmamiza yetecekti.. fakat kaybettik.. Bu maçtan sonra 12 yasindaki Mehmet intihar etti?sanirim intihar etmeden sunu düsündü ;? biz bu federasyonla,hakemlerle, bu medyayla, Türkiyedeki bu adaletsizlikle asla sampiyon olamayiz? ve bunun için canini verdi? tüm Trabzonspor futbolculari bu olayi bilmeliler ve Mehmeti akillarindan çikarmamalilar..tüm TS futbolculari sahada terlrinin son damlasina kadar mücadele etmeliler..sen bunu zaten yapiyorsun,,bunun için sana tesekkür ediyorum.. senden ricam ; diger oyunculara Mehmetten bahset, onlara Mehmet i hatirlat..ve onlara de ki ? Mehmet için vargücümüzle oynamaliyiz ve Türkiyede emegin illegalitelere karsi galip gelebilecegini herkese ispatlamaliyiz..?sen Polonyadan geldin,,eger bunlari onlara sen söylerken çok etkili olabilir.. unutma, eger sampiyon olursak Mehmet öbür dünyada çok mutlu olacak?

...........
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Szymek yakinda tribünlere çikip tezahüratta yapar çok sempatik[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak oflu144 tarafından gönderildi
        Beyler Szymkowiak a dikkat ettiyseniz adam çok sasirdi.Neler oluyor bi anlayabilsem manasinda.Hakemle konusmaya çalisti..Nafile...Bi ara kameralar da çekti onu çaresiz gibi dururken, egilmisti...Bu isler böyle Szymek.Haklisin ama neye yarar.Burasi Türkiye...Sana oynadigin futbol için tesekkürler...

kacirdigimiz golden sonra egilmisdi. Kacan gole inanamamisdi. O topu kendisi atmak istemisdi. Fatihin hemen arkasindaydi sola gecdi ve fatihin sutunu izledi hemen yanindan.

golü izlemek icin mac topiginde son yazilara bakabilirsin.

@ berat

tekrar bravo sana. Eline saglik kardesim
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

tüylerim diken diken bu bir savasdir ne edip edip kazanmamiz lazim onun icin cok cok calismamiz lazim ve beraber calismamiz lazim ben bu iste varim ne pahasina olursa olsun varim , varim iste.

Destek zamani

hepimiz birimiz, birimiz hepimiz

Yorum

bana gore szymeki cekemiyorlar faulleri ona kullandirmiyiorlar mesela gokdenizin son vuruslari iyi degil niye kalkipta faul kullanmaya calisiyo ona mantigim ermiyo

PaRa PaRa PaRa HeRSeY oLMuS PaRa, PaRaNiN YuZuNu KaRaRTiNiZ BaNaDa YaPTiNiZ YaRa [PaNZeR-G]

Yorum

Mehtemt'in hikayesi roman olmali eminim bu roman çok satar,Mehmet'in ailesinin de yüzü giler hatirasini yasatirlar. Avni aker'in sahaya çikan soyunma odasi kolidorlarinini varsa Mehmet2in resimleriyle süslemeliyiz. Bu genç yasta onu hayata küstürenler utansin. bu hafta oynanan maç trabzonda cereyan etseydi seyirciyi hangi güç tutacakti , insanlarin sabri bir yere kadar.

Hep destek tam destek.

Yorum

ya allah için çekemiyorlar falan..abuk sabuk konusmayin ya..insanlar orda ortak bir amaç için varlar...ve bu yolda ter akitan herkes,hepsi için bastaci...daha anlayamiyorsaniz bunu,hiçbisey demiyorum size... SZYMEK...BITANESIN..SENI ÇOK SEVIYORUZ....
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

sana katiliyiorum 61viya
                  Aramizdam may lar çikarmaya ne lüzüm var. Sahada canlarini dislerine takip mücadele eden topçularimizi karalamanin ne alemi var simdi. Bizim diger takimlar gibi büyük paralarimiz yok ama adam gibi bir takim kuruyoruz adim adim. Elimizdeki degerlere sahip çikalim may abdullahli, ogünlü sotali kadroyu dagtiti kendimizi 8 yilda toparlayamadik . Böyle kadrolar kolay kurulmuyor. Gençler , antep de takimlarina sahip çiksalardi hegomanyayi yikmakta bizim kadar cesaretli olsalardi ellerinde ki degreleri kaptirmasalardi bugün dünya kupasina kadro kurmakta zorlanan bir ülke futbolu degil baska hedefler pesinde kosoyor olurdu tüm ülke..

Yorum

ARKADASLAR SZYMKOWIAK TA KI HIRS DIER OYUNCULARDA OLSA REAL MADRIDI BILE YENERIZZ..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Maçtan sonra tek üzüntüm simkovyak içindi SL nde oynamayi çik istitordu her röportajinda da dile getiriyordu hele maçtaki hirsini gayretini görünce üzülmemek elde degildi

Yorum

İlk olarak 61Hamsi61 tarafından gönderildi

tüylerim diken diken bu bir savasdir ne edip edip kazanmamiz lazim onun icin cok cok calismamiz lazim ve beraber calismamiz lazim ben bu iste varim ne pahasina olursa olsun varim , varim iste.

Destek zamani

hepimiz birimiz, birimiz hepimiz

ÖLÜMÜNE ULANNNNN !!!!!!!!! [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

Szymek'e gerçekten çok üzüldüm. Adamin trabzona gelis sebebi samp. liginde oynamakti olmadi.

Metin Akbasoglu söyledi: Szymek'e 3 milyon euro önermis Juventus.

Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

İlk olarak eOMER tarafından gönderildi

Szymek'e gerçekten çok üzüldüm. Adamin trabzona gelis sebebi samp. liginde oynamakti olmadi.

Metin Akbasoglu söyledi: Szymek'e 3 milyon euro önermis Juventus.

Olmadi degil kardes sampiyonlar ligine hala gidebiliriz...
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

adamlarin emegine yazik ya olmaz ki ya hemde simek in ya

Yorum

Çalışıyor...
                              X